AL | EN

Newsletter e hartuar nga femijet

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Download-File.pdf” title=”Download File”]   Të mësojmë dhe të mbrojmë të drejtat [pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Të-mësojmë-dhe-të-mbrojmë-të-drejtat.pdf” title=”Të mësojmë dhe të mbrojmë të drejtat”]   Çdo fëmijë meriton një familje [pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Çdo-fëmijë-meriton-një-familje.pdf” title=”Çdo fëmijë meriton një familje”]   Sherbime Sociale Inovative per te moshuar ne nevoje [pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Sherbime-Sociale-Inovative-per-te-moshuar-ne-nevoje-1.pdf” title=”Sherbime Sociale Inovative per te moshuar ne nevoje”]   Për […]
Read More