AL | EN

Newsletter e hartuar nga femijet

Newsletter e hartuar nga femijet

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Download-File.pdf” title=”Download File”]

 

Të mësojmë dhe të mbrojmë të drejtat

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Të-mësojmë-dhe-të-mbrojmë-të-drejtat.pdf” title=”Të mësojmë dhe të mbrojmë të drejtat”]

 

Çdo fëmijë meriton një familje

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Çdo-fëmijë-meriton-një-familje.pdf” title=”Çdo fëmijë meriton një familje”]

 

Sherbime Sociale Inovative per te moshuar ne nevoje

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Sherbime-Sociale-Inovative-per-te-moshuar-ne-nevoje-1.pdf” title=”Sherbime Sociale Inovative per te moshuar ne nevoje”]

 

Për fëmijët- me fëmijët

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Për-fëmijët-me-fëmijët.pdf” title=”Për fëmijët- me fëmijët”]

 

Bëhuni prindër kujdestarë

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Bëhuni-prindër-kujdestarë.pdf” title=”Bëhuni prindër kujdestarë”]

 

TABELA standardet per asistence shtepiake

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/TABELA-standardet-per-asistence-shtepiake-1.pdf” title=”TABELA standardet per asistence shtepiake”]

 

News leter- Për të drejtat e fëmijëve

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/News-leter-Për-të-drejtat-e-fëmijëve.pdf” title=”News leter- Për të drejtat e fëmijëve”]

 

Mbrojtja e te drejtave te femijeve

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Mbrojtja-e-te-drejtave-te-femijeve.pdf” title=”Mbrojtja e te drejtave te femijeve”]

 

Bëhemi prindër kujdestarë

[pdf-embedder url=”https://asetcenter.al/new/wp-content/uploads/2020/01/Bëhemi-prindër-kujdestarë.pdf” title=”Bëhemi prindër kujdestarë”]